Shopping och testspiel.

I måndags var jag och Johanna i vår absoluta favorit stad i Tyskland, Stuttgart. Blev en hel del shoppande och mysande. En sak som även är bra, tycker jag, är att allt ligger relativt utspritt. Du får gå och strosa mycket och därmed se en hel del av staden om du vill få med dig så mycket som möjligt av shoppingen. Av och till slinker det ner en och annan godbit på vägen med. Mmmmmmmmmm.....

 Affärer som kan föreslås för den som är på besök är: Abseits, Bungalow, Breuninger land och Fischer (För Ladies).

Tidigare ikväll har vi spelat vår första träningsmatch (testspiel) med. Mötte ett motsvarande div 5 lag i sverige och vann med 9-0. De var så dåliga att man verkligen funderade om man någonsin kommer tycka det är roligt att spela på en sådan nivå. Men det klart, det säger jag nu med mina 26 bast. Vänta tills jag är 40. Då är det nog andra visor....

Längtar till serien börjar måste jag medge. I år ska man stångas med de stora. Ska bli så j............. kul.

Johanna fasen vad goda smoothies du gör.

Hoppas det blir bra väder på lördag. Blir kanske ett dopp i något så ovanligt som en sjö i Tyskland.

Auf wiederhören... 


Last day

6 dagar och 20 träningar. Kunde varit en film men är resultatet av ett mycket tufft träningsläger.
Nu sitter jag och "yogi" och väntar på den allra sista. Fotboll, 3 lag med 6 mot 6, turnering. Blir en härlig avslutning på en minst sagt utslitande men givande vecka. Ska verkligen bli skönt med en ledig dag på måndag.

Ett nyförvärv har också tillkomiit till våran trupp. Ytterbacken Andreas Beck från Vfb Stuttgart har skrivit på och kommer säkert vara en tillgång för oss. För om det är något som våran organisation verkligen kan. Så är det att scouta bra och se till att rätt typer kommer till vårt lag. Typer som förstärker oss som lag och individuellt.

Ok, "jetzt gehts los" säger yogi till mig. Betyder ungefär "nu är det dags".
Dags för träning....

BABY SNART KOMMER JAG HEM!!!!!!

bom bom. swap swap.

Har knappt orkat tänka på att skriva något i bloggen under denna vecka. Vi tränar 3 ggr varje dag och det är mest fys och löpning. Dock måste jag medge att kroppen ändå känns relativt bra efter en sådan lång semester som vi haft. Känner mig pigg och kry och fick höra från tränaren igår att det såg "richtig gut" ut från min sida. Bara att ånga på...

Annars är det underbart här nere. Fint väder, bra mat och ett grymt hotell.

Nu ska jag och min rumskamrat, Zsolt Löw, dra ner på dagens andra pass. Fotboll. Klockan är 10.15

Återkommer....

Ps. Ser framemot min lediga dag på måndag. Shopping och mysdag i Stuttgart med min fru. Love it. Ds.

Återuppståndelsen

Så, nu är jag tillbaka I Tyskland efter en, minst sagt hektisk, 6 veckors semester...

Har hunnit med att gå upp i Bundesliga efter att ha slagit Greuter Fürth i avslutande matchen med 5-0. Underbart. Sen blev det ungefär 10 dagars firande. Började med att åka till Ibiza med laget i 3 dagar för att helt enkelt fira och bara njuta av vetskapen om att nästa år ska man skallas med Luca Toni bla.
När jag kom hem till Ibiza fick jag beskedet om att jag snabbt måste åka till Frankfurt för att möta upp en kompis, "gruden". Väl där var det dags för svensexa tydligen. Stefan Ålander, gruden, Per Boner, Mattias Nylund och Thomas Åslin hade planerat en massa skitgöra för mig och det blev en minst sagt minnesvärd dag.
Men nöjena tar inte slut där. Dagen efter bar det av till grudens och mins förplanerade 7 dagars resa till Las Vegas. Där hade vi det fantastiskt kul. Om jag skulle rekommendera ett ställe för kompisar att åka till om man vill ha massa kul tillsammans blir det definitivt Las Vegas. God mat, trevligt folk, grymma hotell, casinon, fantastiska uteställen och sist men inte minst GRYMT väder.
När nu firandet med vännerna ar slut åkte jag hem till familjen i Bergeforsen, Sverige för att slappna av och planera för det stundande bröllopet.
Den 14 juni gifte jag mig så med min Petra Johanna Norell och det var utan tvekan den mest underbara dagen i hela mitt liv. Har aldrig haft så kul plus att det blev så lyckat allt vi hade planerat. Helt fantastiskt! Sen att det kryddades med en smekmånads vecka på Maldiverna var ju inte helt fel det heller.

Men nu som sagt är jag på träningsläger någonstans i Tyskland och det lär komma en del inlägg under tunga återhämtnings kvällar här...

Bis dann.....


RSS 2.0