Nytt år, nya mål, nya förutsättningar!

Vill först be om ursäkt får att jag ÅTERIGEN inte skrivit här på länge men måste dock erkänna att under vinterledigheten låg skrivandet under väldigt låg prioritet.

Just nu befinner jag mig på La Manga, träningsläger, och förbereder mig tillsammans med laget för den kommande säsongen. Vi ska vara här 10 dagar och under dessa ska vi spela 3 träningsmatcher och i princip varje dag träna minst 2 ggr. Intressant fakta är också att det är mitt 10e! raka år på La Manga. Har tidigare varit här varje år med alla de skandinaviska lagen jag spelat med och när jag väl flyttade till Hoffenheim tänkte jag väl att nu blir till att få se lite annat under träningslägren iaf. Inte då, jag hamnade på likadana rum som de tidigare 8-9 åren:)

Jag kommer väl ge resultat av träningsmatcherna under denna vecka men för den som vill veta spelar vi imorrn mot Bochum, på onsdag mot Hamburg och den avslutande matchen spelas nästa söndag mot Zürich.

Vinterledigheten spenderade jag mestadels hemma hos familjen i Bergeforsen. Är något speciellt att få komma hem över julen. Smsade med mamma för ett litet tag sedan och hon berättade att de städade ut julen hemma och av sånt får man verkligen hemlängtan. Har ju nämnt tidigare att det man saknar i livet som fotbollsproffs utomlands är just sina nära och kära. Under en sån period som julen vill man ju vara där på varje tillställning och julbord egentligen för att absolut inte missa något. Men tiden går alldeles för fort när man är hemma. Jaja, vad är det man säger, borta bra men hemma bäst.

Över nyår dock så var jag och Johanna i New York och det var en fantastisk upplevelse. Jag har sagt, om än lite naivt, till Johanna att vi måste bara bo där ngt år i framtiden. Var bara där i 5 dagar men hann med att bli totalt förälskad i staden. Finns allt att göra, grym mat, underbar shopping och sist men inte minst madison square garden. NBA, konserter, NHL. Ja där tror jag det finns en hel del att få uppleva.

Avslutar detta inlägg med att lägga in en bild från NYC. Självklart var vi tvungen att träna där nere med. Jag hade inget val, var bara att löpa mitt i city


RSS 2.0