Förlust

Vi förlorade med 3-1(2-1) igår mot Dortmund. Spelmässigt väldigt jämnt men vad som verkligen skiljer de bättre lagen i högsta ligan är att när de väl får en chans så är det oftast mål. Otroligt effektiva.

Tog en massa foton från arenan (GRYM ARENA) som jag kommer lägga upp så fort jag får skivan med korten...

Byebye

BIG GAME!!!!

Sitter vid frukostbordet och är laddad för det som komma skall. Idag spelar vi kvartsfinal i tyska cupen mot dortmund borta. De som inte känner till dortmund så väl så kan jag väl säga att det är en av det absolut största och traditionsrikaste lagen i tyskland. Med en stadion som tar ca 80.000 kan vi räkna med ett stort tryck när vi som outsiders ikväll spelar där. Är som sagt själv skadad så får väl stötta så gott  jag kan på läktaren. Åker nämligen efter träningen med några lagkamrater och tittar på matchen. Lovar att där kan man inte jubla allt för mycket om vi skulle göra mål.

Återkommer med resultat inatt eller imorgon bitti!

På återseende.....

image5

Kaiserslautern-Koblenz

Paus mellan Kaiserslautern och Koblenz då kan jag passa på att skriva lite hur min dag har varit.

Vaknar 07.30 och förbereder frukost( Flingor, soya mjölk, två rågbrödskivor med lättost på och sydtyroler äppeljuice) som avnjuts framför teven till morgon tv på svt eller tv4.
08.30 far jag iväg till tränings anläggningen där min personliga tränare väntar på att få mörda mig:) 09.00 börjar träningen som är allt annat än lågintensiv. Är knäskadad sedan 4 veckor tillbaka(inre ledband av) och är snart tillbaka. Därav är träningen nu upplagd så at jag snabbt ska komma i form efter skadan vilket innebär TUFF träning.
11.00 är träningen klar och beger mig direkt till behandlingsbänken där en timmes skaderehabiliterande behandling väntar. När den är klar beger jag mig upp till samlings rummet för att äta lunch och förbereda mig inför dagens 2 pass. 
15.00 börjar träning 2. Den befinner sig i en simhall i närheten av våran träningsanläggning och är väldigt, väldigt tuff. Mycket springande, hoppande och snabba rörelser i vattnet. Efter en timme är träningen klar och känner mig riktigt sliten. Vet att hemma väntar hemlagade köttbullar och stuvade makaroner. Mamma och Kjell(styvfar) är på besök i några dagar och då vill jag gärna känna mig som barn och bli ompysslad igen. 

Hoppas jag inte tråkade ut er allt för mycket men nu lockar andra halvlek och en Radler(Mix av Öl och Sprite) därtill.

Auf Wiedersehen
 image3
Meine Frau und Mr Wiene


image4
Mamma och Kjell


Wilkommen

Äntligen har jag jag kommit igång med denna blogg. Fick idéen då jag i vintras läste en artikel i någon härnösands tidning gällande stigsjö och nyöppnandet av den gamla affären vid skolan. Tänkte att det kanske kan vara intressant för lokalt folk att få lite närmare inblick i min fotbollskarriär och livet i övrigt. Är definitivt inget geni vad gäller skriv teknik eller så utan här kommer det mest handla om hur det är att vara fotbollsproffs och vad jag har fått uppleva osv. Kommer definitivt bidra med en del Stigsjö nostalgier då jag kan och självklart kommer även gamla och nya bilder florera på sidan.
 
Som sagt, ÄNTLIGEN och på återseende!!! image2

RSS 2.0