Träningsläger nr 2

Så, då har man anlänt till Leogang, Österrike för att finslipa formen inför säsongen. Detta är alltså vårat andra träningsläger där vi mer koncentrerar oss på de taktiska bitarna och som jag sa verkligen finslipar formen inför den kommande bundesliga starten.

Vi har fått en mycket intressant öppning med Bayern München hemma, Leverkusen borta och Schalke hemma som de 3 första matcherna. Blir tufft men samtidigt väldigt kul att det smäller på direkt!

Sitter och funderar på att det var här i Leogang det en gång började, min hoffenheim karriär.  Efter många om och men och förhandlingar hit och dit skrev jag i juli 2007 på för TSG 1899 Hoffenheim. Många var kanske tveksam till mitt beslut att gå till 2 divisionen efter min faktiska succe i norska Tippeligan men det kändes verkligen rätt att skriva på och resten är ju som sagt historia. Så mycket man fått uppleva i Hoffenheim tror jag är få förunnat och är nog verkligen något jag kommer minnas när man ser tillbaka på karriären!

Nu ska man när och äta österrikisk middag. Brukar bjuda på braaaa krubb här i Leogang.

Grüsse!!!!!!!!!!!!!!!

Stenhård träning

Idag har vi hunnit med att köra ett 45 minuter långt intervall pass på cykeln. Efter det var det bara att få i sig lite frukost innan det bar av till fotbollsplanen och ett en och ett halvt timmes långt fotbollspass. Nu ligger jag här med sega ben och förbereder mig för 1 timmes löpning och 1 timmes styrketräning. Allt detta på en dag under vårat mördar träningsläger i Wiesensee. Hoppas man lever efter detta.

Annars har vi fått en nyförvärv till. Josip Simunic från Hertha Berlin ansluter nästa vecka och man kan väl lugnt säga att det förstärker våran konkurrens situation på min plats. Seriens ifjol bästa mittback ansluter altså till våran trupp. Nu gäller det verkligen att visa att man håller och i princip vara bästa på träningar och matcher. Finns inget annat som gäller.

Nu måste jag återgå till föreberedelserna för löp och styrke träning. Uschiamej!!!
RSS 2.0