CL, Messi och Ronaldo.

Är precis hemkommen från ett mini träningsläger med laget. Vi gick igenom mycket taktiskt och hade en del prat om de kommande och mycket avgörande 4 veckorna.
Det är nämligen så att vi förlorat de sista 2 matcherna och har 50 poäng. Samma poäng har Köln som ligger 2a. Sen ligger Mainz 4a med bara 1 poäng bakom. De sista 5 matcherna kommer med andra ord vara väldigt avgörande om vi kommer ta oss upp till 1 Bundesliga eller om vi kommer stanna i 2an.
Själv gjorde jag comeback i träning efter min revbens skada och känner än så länge inget av skadan. Är väl rimligen säker på att jag kommer spela på söndag då vi möter bottenplacerade Carl Zeiss Jena. Min Far och min lillebror kommer då på besök så vad vore bättre än 3 poäng, ett mål och att även få vara kapten. Längtar....

Min älskling har varit i New York en vecka med sin kompis Toril. Räknar med att få se mycket nytt i garderoben när jag jag imorgon bitti hämtar henne på flygplatsen i Frankfurt. längtar väldigt mycket att få träffa henne. Hoppas även det är fint väder imorrn så vi verkligen kan njuta av den lediga dagen.
Come home baby!!!!!!!!!!!!!!!

Sen måste jag bara få säga vad underbart det är att se de två bästa fotbollspelarna i världen, i mina ögon, möta varandra.
Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, WOW!

Tschüs


Jades

Underbar helg har det varit. Fredag slog vi Kaiserslautern borta med 2-0 och befäste vår 2 plats i ligan. Igår hängde jag med några lagkamrater i Heidelberg. Idag och imorrn har vi ledigt från träning men jag ska till anläggningen och träna lite. Jag menar söndagar brukar ju ändå bara vara en dag då du kollar tv hela tiden så tänkte att man kan ju få ut ngt vettigt av dagen istället.
Imorrn dock ska jag och Johanna åka till Düsseldorf och shoppa. Tydligen ska det vara en grym shopping stad där JADES ska vara en fantastisk affär. Ser framemot det, hoppas plånboken gör detsamma...

Är det förresten någon som vet när Entourage kommer på tv skärmen igen? Världens bästa serie med världens längsta paus...

Önskelista
1. Nya jeans
2. Torsk för Mainz och Freiburg
3. Bättre väder


Tschüssll
image14


Skadad :(

Har återigen åkt på en skada. Efter matchen mot Mainz har jag haft känningar i revbenet och efter att det bara blev värre och värre gjordes en magnet- och en vanlig röntgen. Där visade det sig att tionde revbenet var brutet och nu väntar återigen en viloperiod. Dock väntas detta inte ta längre än 2-3 veckor så kommer vara tillbaka relativt snabbt men trots det mycket tråkigt eftersom man verkligen vill vara med nu när det är så viktiga matcher som väntar. 

Nu på fredag är det borta mot nedflyttningshotade storlaget Kaiserslautern som gäller. Åker dit med Johanna och en annan "spelarfru" från laget för att följa matchen live. Ser framemot det och ska verkligen göra allt för att stötta laget till 3 nya poäng.

Passar på att hälsa till Mamma och Kjell som just nu är i Thailand på semester. GÖTT!

Tschüssl


RSS 2.0