Wolfsburg

Imorgon, lördag, är det ligamatch igen. Wolfsburg gästar oss och det ser tyvärr ut som om jag kommer följa den tuffa, viktiga matchen från bänken. Sedan jag kom tillbaka från skadan har laget, bortsett från förra matchen mot Hertha Berlin, vunnit alla matcher. Då finns det såklart ingen anledning att byta ut spelare och därför har jag då inte fått spelat de senaste fem, sex matcherna. Men herregud, laget har gått kanonbra och jag känner att jag utvecklats jättemycket här så det är bara att kriga på. Man får helt enkelt ta chansen när den kommer och man känner ju till att det går väldigt snabbt i fotboll. Åt båda hållen.

Har dock verkligen märkt att det är ärligt riktigt tråkigt att inte spela. Visst, man känner glädje när laget vinner och så men det är ändå inte samma känsla. Jag tror det är så när man har en riktig vinnarinställning och då spelar det ingen roll för vem man spelar för eller hur mycket pengar man tjänar. Man vill helt enkelt vara där ute på planen och spela, ha kul och ge allt för att vinna. Är nog relativt säker att jag är en person som inte skulle klara av en lång situation av bänknötande just på grund av detta. Spela och vinna, det är det jag började spela fotboll för!
 
Annars, blir väl inte så svårt att ta reda på vem som vinner Guldbollen i år. Herregud, har Zlatan någon konkurrens överhuvudtaget? Dessutom "Årets målvakt"-nomineringen. Är en god vän till John Alvbåge och det är en väldigt duktig målvakt men det säger väl de mesta om konkurrensen detta år när det räcker med att komma tillbaka och spela ett halvår i Sverige för att bli nominerad som årets målvakt. Hm.... 
 
Jag satt även och diskuterade med en idrottstokig vän  för några dagar sen om att det verkligen varit ett riktigt skitår för svensk idrott i år. EM i fotboll gick sämre än förväntat. OS var en katastrof. NHL-svenskarna går det riktigt tungt för. De svenska ishockeylagen i den europeiska ligan har börjat iskallt. Och lägg därtill att många, många svenskar (bland andra jag själv) är petade i sina europeiska klubblag. Hoppas det vänder snart, lika mycket som jag hoppas finanskrisen gör det samma.
 
Näe, godnatt. Måste ladda datorns och mina batterier inför imorn.
 
Bis nächste mal! 

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Kan man älska nån på avstånd?

Nu har Söderlund blottat sin kryssningshändelse och behöver nu just din hjälp för att få veta vad han egentligen ska ta sig till.Ska han bara glömma flickan i fråga och gå vidare, eller ska man helt enkelt ge det en chans?Grubblat har han nu gjort länge, utan att komma fram till några fasta svar och behöver därför nu andra kloka tankars hjälp.Läs mer än gärna inlägget och kom med just dina tankar om vad du skulle ha gjort i samma situation i en av de absolut snabbast växande bloggarna just nu.Stort tack på förhand.

Dina tankar betyder, massor.

2008-11-16 @ 08:49:23
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0