Återuppståndelsen

Så, nu är jag tillbaka I Tyskland efter en, minst sagt hektisk, 6 veckors semester...

Har hunnit med att gå upp i Bundesliga efter att ha slagit Greuter Fürth i avslutande matchen med 5-0. Underbart. Sen blev det ungefär 10 dagars firande. Började med att åka till Ibiza med laget i 3 dagar för att helt enkelt fira och bara njuta av vetskapen om att nästa år ska man skallas med Luca Toni bla.
När jag kom hem till Ibiza fick jag beskedet om att jag snabbt måste åka till Frankfurt för att möta upp en kompis, "gruden". Väl där var det dags för svensexa tydligen. Stefan Ålander, gruden, Per Boner, Mattias Nylund och Thomas Åslin hade planerat en massa skitgöra för mig och det blev en minst sagt minnesvärd dag.
Men nöjena tar inte slut där. Dagen efter bar det av till grudens och mins förplanerade 7 dagars resa till Las Vegas. Där hade vi det fantastiskt kul. Om jag skulle rekommendera ett ställe för kompisar att åka till om man vill ha massa kul tillsammans blir det definitivt Las Vegas. God mat, trevligt folk, grymma hotell, casinon, fantastiska uteställen och sist men inte minst GRYMT väder.
När nu firandet med vännerna ar slut åkte jag hem till familjen i Bergeforsen, Sverige för att slappna av och planera för det stundande bröllopet.
Den 14 juni gifte jag mig så med min Petra Johanna Norell och det var utan tvekan den mest underbara dagen i hela mitt liv. Har aldrig haft så kul plus att det blev så lyckat allt vi hade planerat. Helt fantastiskt! Sen att det kryddades med en smekmånads vecka på Maldiverna var ju inte helt fel det heller.

Men nu som sagt är jag på träningsläger någonstans i Tyskland och det lär komma en del inlägg under tunga återhämtnings kvällar här...

Bis dann.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0