Kaiserslautern-Koblenz

Paus mellan Kaiserslautern och Koblenz då kan jag passa på att skriva lite hur min dag har varit.

Vaknar 07.30 och förbereder frukost( Flingor, soya mjölk, två rågbrödskivor med lättost på och sydtyroler äppeljuice) som avnjuts framför teven till morgon tv på svt eller tv4.
08.30 far jag iväg till tränings anläggningen där min personliga tränare väntar på att få mörda mig:) 09.00 börjar träningen som är allt annat än lågintensiv. Är knäskadad sedan 4 veckor tillbaka(inre ledband av) och är snart tillbaka. Därav är träningen nu upplagd så at jag snabbt ska komma i form efter skadan vilket innebär TUFF träning.
11.00 är träningen klar och beger mig direkt till behandlingsbänken där en timmes skaderehabiliterande behandling väntar. När den är klar beger jag mig upp till samlings rummet för att äta lunch och förbereda mig inför dagens 2 pass. 
15.00 börjar träning 2. Den befinner sig i en simhall i närheten av våran träningsanläggning och är väldigt, väldigt tuff. Mycket springande, hoppande och snabba rörelser i vattnet. Efter en timme är träningen klar och känner mig riktigt sliten. Vet att hemma väntar hemlagade köttbullar och stuvade makaroner. Mamma och Kjell(styvfar) är på besök i några dagar och då vill jag gärna känna mig som barn och bli ompysslad igen. 

Hoppas jag inte tråkade ut er allt för mycket men nu lockar andra halvlek och en Radler(Mix av Öl och Sprite) därtill.

Auf Wiedersehen
 image3
Meine Frau und Mr Wiene


image4
Mamma och Kjell


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0