CL, Messi och Ronaldo.

Är precis hemkommen från ett mini träningsläger med laget. Vi gick igenom mycket taktiskt och hade en del prat om de kommande och mycket avgörande 4 veckorna.
Det är nämligen så att vi förlorat de sista 2 matcherna och har 50 poäng. Samma poäng har Köln som ligger 2a. Sen ligger Mainz 4a med bara 1 poäng bakom. De sista 5 matcherna kommer med andra ord vara väldigt avgörande om vi kommer ta oss upp till 1 Bundesliga eller om vi kommer stanna i 2an.
Själv gjorde jag comeback i träning efter min revbens skada och känner än så länge inget av skadan. Är väl rimligen säker på att jag kommer spela på söndag då vi möter bottenplacerade Carl Zeiss Jena. Min Far och min lillebror kommer då på besök så vad vore bättre än 3 poäng, ett mål och att även få vara kapten. Längtar....

Min älskling har varit i New York en vecka med sin kompis Toril. Räknar med att få se mycket nytt i garderoben när jag jag imorgon bitti hämtar henne på flygplatsen i Frankfurt. längtar väldigt mycket att få träffa henne. Hoppas även det är fint väder imorrn så vi verkligen kan njuta av den lediga dagen.
Come home baby!!!!!!!!!!!!!!!

Sen måste jag bara få säga vad underbart det är att se de två bästa fotbollspelarna i världen, i mina ögon, möta varandra.
Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, WOW!

Tschüs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0